• 19 Aprilie 2014

Regulament Bet Cafe Arena » Introducere

Regulament de functionare pentru pariurile in cota fixa:

ORGANIZATORUL este S. C BET CAFE ARENA S. R. L. , societate înregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/1420/2010 cu sediul social în municipiul Bucuresti, Bdul. Mircea Eliade, nr. 2, camera 4, sector 1, (denumita în continuare: "Organizator").

Regulamentul Bet Cafe Arena este afisat intr-un loc vizibil la agentiile de pariuri apartinand SC BET ARENA CAFE SRL . Toti clienţii, în toate agentiile vor avea posibilitatea de a studia Regulamentul Bet Cafe Arena. Prin plasarea unui pariu toţi clienţii Bet Cafe Arena recunosc faptul că au citit, inteles si vor respecta Regulamentul Bet Cafe Arena. Toate pariurile plasate cu Bet Cafe Arena vor fi guvernate de aceste norme.

Bet Cafe Arena isi rezerva dreptul de a face modificari ale normelor cuprinse in prezentul regulament, asa cum le considera adecvate si cu aprobarea Comisiei de Autorizare a Jocurilor de noroc. Clientii trebuie sa revizuiasca, asadar, normele la intervale regulate pentru a ramâne la curent cu orice modificare. Pentru a va ajuta în aceasta privinta Bet Cafe Arena va posta o notificare a modificarilor regulilor si termenilor la fiecare agentie de pariuri. Continuarea utilizarii serviciilor Bet Cafe Arena indica acceptarea de catre dumneavoastra a versiunii curente a normelor.